Glasmontage

Voor een totaalpakket op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Glas is een veelzijdig product en wordt op verschillende plekken in huis toegepast. Van glazen deuren en balustrades tot keukenachterwanden en aanrechtbladen. Het reguliere glaswerk vormt een vast onderdeel van de werkzaamheden van Straver totaalbouw. Kozijnen voorzien van nieuw glaswerk en direct inbraakwerende middelen toevoegen doen wij veelvuldig. Ook het meer specialistische werk kent voor Straver geen geheimen. Glazen vides, glazen deuren en glazen trapwanden plaatsen wij met regelmaat.

Glas als product maakt grote ontwikkelingen door. Door glas te ‘harden’ kan het gebruikt worden als aanrechtblad of keukenachterwand. Glazen platen kunnen worden geprint, gecoat en gestraald. Ook een afbeeldingen door middel van zeefdruk behoort tot de eindeloze mogelijkheden. We denken graag met u mee om te ontdekken wat het beste bij u en uw huis past.

Straver totaalbouw werkt al jaren met diverse glassoorten in verschillende toepassingen. Het glas wordt door Straver geleverd tegen een zeer scherpe prijs

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!